Efternavn AbbicAt vide mere om Abbic efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbic efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbic.

Abbic efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbic, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbic helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbic

Se kort over efternavn Abbic

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbic i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbic, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbic, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbic efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbic efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbic er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbic i verden

 1. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbic rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbic efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbic er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbic er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbic gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbic, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbic, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbic eller nogle af de efternavne, der ligner Abbic, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbic blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbic med en fælles rod.

 1. Abbis
 2. Abbaco
 3. Abbas
 4. Abbes
 5. Abbs
 6. Abici
 7. Abis
 8. Aubac
 9. Aabac
 10. Abc
 11. Abich
 12. Abbaci
 13. Abac
 14. Absi
 15. Abik
 16. Abbiss
 17. Abbys
 18. Abaco
 19. Abaga
 20. Abagiu
 21. Abaiga
 22. Abajo
 23. Abas
 24. Abasi
 25. Abaso
 26. Abass
 27. Abaz
 28. Abaza
 29. Abazi
 30. Abbasi
 31. Abbass
 32. Abbazia
 33. Abecia
 34. Abeck
 35. Abegg
 36. Abego
 37. Abeiza
 38. Abeja
 39. Abeos
 40. Abes