Efternavn AbaisaAt vide mere om Abaisa efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaisa efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaisa.

Abaisa efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaisa, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaisa helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaisa

Se kort over efternavn Abaisa

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaisa i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaisa, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaisa, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaisa efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaisa efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaisa er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaisa i verden

 1. Surinam Surinam (32)
 2. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (22)
 3. Nederlandene Nederlandene (20)
 4. Nigeria Nigeria (2)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Indien Indien (1)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaisa rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaisa efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaisa er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaisa er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaisa. Dette skyldes, at efternavnet Abaisa ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaisa, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaisa, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abaisa eller nogle af de efternavne, der ligner Abaisa, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaisa blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaisa med en fælles rod.

 1. Abaiga
 2. Abasa
 3. Abaga
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abass
 8. Abassi
 9. Abaza
 10. Abbis
 11. Abeiza
 12. Abis
 13. Abiss
 14. Apausa
 15. Apisa
 16. Aubais
 17. Abaca
 18. Abasca
 19. Abasse
 20. Abisai
 21. Abbassa
 22. Abish
 23. Abase
 24. Aboisha
 25. Abija
 26. Abaka
 27. Abiza
 28. Abbiss
 29. Abacho
 30. Abaco
 31. Abagiu
 32. Abajo
 33. Abaz
 34. Abazi
 35. Abbas
 36. Abbasi
 37. Abbass
 38. Abbassi
 39. Abbazia
 40. Abbes