Efternavn AbayatAt vide mere om Abayat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abayat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abayat.

Abayat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abayat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abayat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abayat

Se kort over efternavn Abayat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abayat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abayat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abayat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abayat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abayat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abayat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abayat i verden

 1. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1211)
 2. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (160)
 3. Jordan Jordan (100)
 4. Iran Iran (30)
 5. Kuwait Kuwait (4)
 6. Bahrain Bahrain (1)
 7. Cameroun Cameroun (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Senegal Senegal (1)
 10. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abayat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abayat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abayat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abayat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abayat gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abada
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abouat
 5. Abaut
 6. Abyad
 7. Abiayad
 8. Abbat
 9. Abait
 10. Abaad
 11. Abad
 12. Abade
 13. Abadi
 14. Abadia
 15. Abadie
 16. Abadio
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abaida
 20. Abaito
 21. Abate
 22. Abati
 23. Abato
 24. Abbad
 25. Abbate
 26. Abbati
 27. Abbett
 28. Abbiate
 29. Abbiati
 30. Abbitt
 31. Abbot
 32. Abbott
 33. Abdy
 34. Abet
 35. Abeyta
 36. Abiati
 37. Abida
 38. Abot
 39. Abott
 40. Abt