Efternavn AbautAt vide mere om Abaut efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaut efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaut.

Abaut efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaut, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaut helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaut

Se kort over efternavn Abaut

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaut i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaut, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaut, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaut efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaut efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaut er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaut i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (53)
 2. Frankrig Frankrig (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaut rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaut efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaut er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaut er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abat
 2. Abut
 3. About
 4. Abait
 5. Abad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaid
 11. Abaito
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbot
 17. Abdu
 18. Abet
 19. Abot
 20. Abott
 21. Abouat
 22. Aboud
 23. Abt
 24. Abud
 25. Abuta
 26. Apat
 27. Aubaud
 28. Aubut
 29. Avout
 30. Afauto
 31. Aput
 32. Abatte
 33. Abayat
 34. Aboot
 35. Abbud
 36. Abaoud
 37. Abeit
 38. Abouti
 39. Abbat
 40. Aibout