Efternavn AbdawaAt vide mere om Abdawa efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdawa efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdawa.

Abdawa efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdawa, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdawa helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdawa

Se kort over efternavn Abdawa

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdawa i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdawa, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdawa, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdawa efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdawa efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdawa er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdawa i verden

 1. Mauretanien Mauretanien (700)
 2. Filippinerne Filippinerne (62)
 3. Malaysia Malaysia (15)
 4. Frankrig Frankrig (7)
 5. Afghanistan Afghanistan (1)
 6. Cameroun Cameroun (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdawa rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdawa efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdawa er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdawa er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdawa gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdawa. Dette skyldes, at efternavnet Abdawa ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdawa, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdawa.

 1. Abada
 2. Abata
 3. Abdow
 4. Abda
 5. Abuawad
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaid
 12. Abaida
 13. Abat
 14. Abate
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbate
 20. Abbati
 21. Abd
 22. Abdaoui
 23. Abdi
 24. Abdo
 25. Abdoo
 26. Abdou
 27. Abdouh
 28. Abdu
 29. Abdy
 30. Abeeta
 31. Abeita
 32. Abeyta
 33. Abiati
 34. Abida
 35. Abieta
 36. Abitia
 37. Abtahi
 38. Abuta
 39. Apata
 40. Abbado