Efternavn AbdouhAt vide mere om Abdouh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdouh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdouh.

Abdouh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdouh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdouh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdouh

Se kort over efternavn Abdouh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdouh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdouh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdouh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdouh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdouh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdouh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdouh i verden

 1. Marokko Marokko (3065)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (355)
 3. Mauretanien Mauretanien (68)
 4. Frankrig Frankrig (52)
 5. Spanien Spanien (25)
 6. USA USA (20)
 7. Egypten Egypten (16)
 8. England England (5)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (3)
 10. Canada Canada (2)
 11. Cameroun Cameroun (2)
 12. Italien Italien (2)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Irak Irak (1)
 15. Jordan Jordan (1)
 16. Luxembourg Luxembourg (1)
 17. Madagaskar Madagaskar (1)
 18. Niger Niger (1)
 19. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdouh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdouh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdouh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdouh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdouh gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdouh. Dette skyldes, at efternavnet Abdouh ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdouh, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdouh.

At afgøre om efternavnet Abdouh eller nogle af de efternavne, der ligner Abdouh, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdouh blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdouh med en fælles rod.

 1. Abdou
 2. Abboud
 3. Abdaoui
 4. Abdo
 5. Abdoo
 6. Abdow
 7. Abdu
 8. Aboud
 9. About
 10. Abaoud
 11. Abdiu
 12. Abdeh
 13. Aaboud
 14. Abbot
 15. Abbott
 16. Abboudi
 17. Abd
 18. Abdi
 19. Abdy
 20. Abood
 21. Abot
 22. Abott
 23. Abouat
 24. Aboudi
 25. Aboudou
 26. Abud
 27. Abut
 28. Avdiu
 29. Avout
 30. Abda
 31. Abaut
 32. Abdey
 33. Abtoy
 34. Abouda
 35. Abeidou
 36. Abidoye
 37. Abdawa
 38. Abdii
 39. Abeddou
 40. Aboot