Efternavn AbajAt vide mere om Abaj efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaj efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaj.

Abaj efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaj, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaj helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaj

Se kort over efternavn Abaj

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaj i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaj, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaj, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaj efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaj efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaj er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaj i verden

 1. Guatemala Guatemala (3784)
 2. Irak Irak (89)
 3. Rusland Rusland (21)
 4. Yemen Yemen (13)
 5. Iran Iran (8)
 6. Indien Indien (4)
 7. Kosovo Kosovo (4)
 8. Nigeria Nigeria (3)
 9. Hviderusland Hviderusland (1)
 10. Belize Belize (1)
 11. Cameroun Cameroun (1)
 12. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 13. Marokko Marokko (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaj rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaj efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaj er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaj er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaj, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaj.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abaj, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abaj, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abajo
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abac
 5. Abuj
 6. Abaco
 7. Abaga
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbas
 14. Abbs
 15. Abeja
 16. Abes
 17. Abis
 18. Abja
 19. Abjo
 20. Abke
 21. Abos
 22. Abuja
 23. Abys
 24. Aubac
 25. Abaca
 26. Abs
 27. Apaz
 28. Aabac
 29. Aabak
 30. Abc
 31. Abaqi
 32. Abase
 33. Abija
 34. Abaka
 35. Abg
 36. Abuak
 37. Absi
 38. Abuz
 39. Avak
 40. Abiak