Efternavn AbcAt vide mere om Abc efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abc efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abc.

Abc efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abc, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abc helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abc

Se kort over efternavn Abc

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abc i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abc, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abc, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abc efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abc efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abc er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abc i verden

 1. Vietnam Vietnam (5819)
 2. Indien Indien (32)
 3. Indonesien Indonesien (27)
 4. Nigeria Nigeria (19)
 5. Taiwan Taiwan (18)
 6. Israel Israel (9)
 7. Canada Canada (5)
 8. Finland Finland (4)
 9. Singapore Singapore (4)
 10. Brasilien Brasilien (3)
 11. Algeriet Algeriet (2)
 12. Filippinerne Filippinerne (2)
 13. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abc rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abc efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abc er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abc er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abc eller nogle af de efternavne, der ligner Abc, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abc blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abc med en fælles rod.

 1. Abs
 2. Abac
 3. Abg
 4. Abaco
 5. Abas
 6. Abaz
 7. Abbs
 8. Abeck
 9. Abes
 10. Abici
 11. Abis
 12. Abja
 13. Abjo
 14. Abke
 15. Abos
 16. Abys
 17. Aps
 18. Aubac
 19. Avci
 20. Abaca
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abaj
 25. Avcu
 26. Avec
 27. Absi
 28. Abuz
 29. Abog
 30. Abuj
 31. Absy
 32. Apci
 33. Abik
 34. Abacho
 35. Abaga
 36. Abajo
 37. Abasi
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abaza