Efternavn AavaAt vide mere om Aava efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aava efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aava.

Aava efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aava, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aava helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aava

Se kort over efternavn Aava

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aava i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aava, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aava, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aava efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aava efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aava er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aava i verden

 1. Estland Estland (276)
 2. Sverige Sverige (40)
 3. Finland Finland (36)
 4. Indien Indien (34)
 5. Rusland Rusland (8)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. USA USA (2)
 9. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 10. Bangladesh Bangladesh (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aava rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aava efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aava er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aava er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aava, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aava.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aava, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aava, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aava eller nogle af de efternavne, der ligner Aava, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aava blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aava med en fælles rod.

 1. Ava
 2. Aaba
 3. Aav
 4. Aab
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abba
 9. Abea
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Afia
 13. Afoa
 14. Apa
 15. Apia
 16. Auba
 17. Auvi
 18. Av
 19. Ave
 20. Avi
 21. Avia
 22. Avy
 23. Ayaba
 24. Aaaba
 25. Aabe
 26. Aabb
 27. Ahba
 28. Aaf
 29. Afya
 30. Apua
 31. Appa
 32. Ayfa
 33. Avu
 34. Aiba
 35. Aabi
 36. Aap
 37. Ayeva
 38. Aoba
 39. Apawa
 40. Aifa