Efternavn AbbaouiAt vide mere om Abbaoui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbaoui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbaoui.

Abbaoui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbaoui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbaoui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbaoui

Se kort over efternavn Abbaoui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbaoui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbaoui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbaoui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbaoui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbaoui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbaoui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbaoui i verden

 1. Algeriet Algeriet (2151)
 2. Marokko Marokko (1601)
 3. Frankrig Frankrig (376)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (237)
 5. Spanien Spanien (96)
 6. Sverige Sverige (12)
 7. USA USA (10)
 8. Belgien Belgien (6)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 10. Italien Italien (2)
 11. Bahamas Bahamas (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. England England (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Taiwan Taiwan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbaoui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbaoui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbaoui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbaoui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbaoui, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbaoui.

At afgøre om efternavnet Abbaoui eller nogle af de efternavne, der ligner Abbaoui, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbaoui blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbaoui med en fælles rod.

 1. Abbioui
 2. Abbou
 3. Aifaoui
 4. Aabou
 5. Abao
 6. Abawi
 7. Abba
 8. Abbo
 9. Abou
 10. Aboua
 11. Abouo
 12. Affoui
 13. Abbay
 14. Abeau
 15. Aba
 16. Abay
 17. Abaya
 18. Abaye
 19. Abayo
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abbih
 24. Abby
 25. Abea
 26. Abeo
 27. Abeu
 28. Abi
 29. Abia
 30. Abio
 31. Abo
 32. Aboa
 33. Aboy
 34. Abu
 35. Abuy
 36. Aebi
 37. Aoufi
 38. Auba
 39. Aubi
 40. Aubo