Efternavn AabeAt vide mere om Aabe efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabe efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabe.

Aabe efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabe, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabe helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabe

Se kort over efternavn Aabe

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabe i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabe, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabe, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabe efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabe efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabe er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabe i verden

 1. Nigeria Nigeria (58)
 2. Mauretanien Mauretanien (51)
 3. Iran Iran (17)
 4. Indonesien Indonesien (12)
 5. Filippinerne Filippinerne (8)
 6. Indien Indien (4)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. England England (1)
 9. Norge Norge (1)
 10. Uganda Uganda (1)
 11. USA USA (1)
 12. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabe rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabe efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabe er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabe er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aabe. Dette skyldes, at efternavnet Aabe ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabe, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabe, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abbe
 4. Abe
 5. Aube
 6. Aaba
 7. Aabb
 8. Aabi
 9. Aabou
 10. Ab
 11. Aba
 12. Abaye
 13. Abb
 14. Abba
 15. Abbey
 16. Abbo
 17. Abby
 18. Abea
 19. Abee
 20. Abeo
 21. Abeu
 22. Abew
 23. Abey
 24. Abi
 25. Abo
 26. Abu
 27. Aby
 28. Abye
 29. Aebi
 30. Aeby
 31. Auba
 32. Aubi
 33. Aubo
 34. Auby
 35. Ave
 36. Avie
 37. Ayape
 38. Aype
 39. Ayube
 40. Ayaba