Efternavn AbbihAt vide mere om Abbih efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbih efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbih.

Abbih efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbih, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbih helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbih

Se kort over efternavn Abbih

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbih i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbih, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbih, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbih efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbih efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbih er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbih i verden

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Filippinerne Filippinerne (31)
 3. Spanien Spanien (13)
 4. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbih rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbih efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbih er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbih er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbih gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbih, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbih.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbih, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbih, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abiih
 2. Abbia
 3. Abbie
 4. Abb
 5. Abba
 6. Abbe
 7. Abbey
 8. Abbo
 9. Abbou
 10. Abby
 11. Abi
 12. Abia
 13. Abio
 14. Aebi
 15. Aubi
 16. Aubia
 17. Abah
 18. Aboh
 19. Abuh
 20. Abbà
 21. Aybi
 22. Aabi
 23. Abihi
 24. Abweh
 25. Abbay
 26. Aab
 27. Aabou
 28. Aaby
 29. Ab
 30. Aba
 31. Abao
 32. Abawi
 33. Abay
 34. Abaya
 35. Abaye
 36. Abayo
 37. Abbioui
 38. Abe
 39. Abea
 40. Abee