Efternavn AbeaAt vide mere om Abea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abea.

Abea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abea

Se kort over efternavn Abea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abea i verden

 1. Nicaragua Nicaragua (368)
 2. USA USA (156)
 3. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (144)
 4. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (103)
 5. Filippinerne Filippinerne (66)
 6. Nigeria Nigeria (65)
 7. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (56)
 8. Indonesien Indonesien (52)
 9. Costa Rica Costa Rica (49)
 10. Venezuela Venezuela (32)
 11. Benin Benin (26)
 12. Burkina Faso Burkina Faso (25)
 13. Mexico Mexico (23)
 14. Salomonøerne Salomonøerne (15)
 15. Cameroun Cameroun (9)
 16. Uganda Uganda (8)
 17. Iran Iran (8)
 18. Belize Belize (7)
 19. Brasilien Brasilien (4)
 20. Schweiz Schweiz (4)
 21. Kenya Kenya (4)
 22. El Salvador El Salvador (1)
 23. Tanzania Tanzania (1)
 24. Østrig Østrig (1)
 25. Tyskland Tyskland (1)
 26. Algeriet Algeriet (1)
 27. Spanien Spanien (1)
 28. Frankrig Frankrig (1)
 29. Gabon Gabon (1)
 30. Ghana Ghana (1)
 31. Honduras Honduras (1)
 32. Panama Panama (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abea. Dette skyldes, at efternavnet Abea ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abea, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abea.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abea, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abea, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abea kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abea, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abea eller nogle af de efternavne, der ligner Abea, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abea blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abea med en fælles rod.

 1. Aba
 2. Abba
 3. Abe
 4. Abee
 5. Abeo
 6. Abeu
 7. Abew
 8. Abey
 9. Abeya
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Abeau
 13. Ab
 14. Abao
 15. Abay
 16. Abaya
 17. Abb
 18. Abbe
 19. Abbey
 20. Abbo
 21. Abby
 22. Abi
 23. Abio
 24. Abo
 25. Abou
 26. Aboy
 27. Abu
 28. Abuy
 29. Aby
 30. Abye
 31. Afia
 32. Afoa
 33. Apa
 34. Apia
 35. Auba
 36. Aube
 37. Aubia
 38. Ave
 39. Avey
 40. Avia