Efternavn AabouAt vide mere om Aabou efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabou efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabou.

Aabou efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabou, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabou helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabou

Se kort over efternavn Aabou

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabou i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabou, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabou, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabou efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabou efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabou er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabou i verden

 1. Marokko Marokko (545)
 2. Spanien Spanien (22)
 3. Niger Niger (15)
 4. Frankrig Frankrig (13)
 5. Mauretanien Mauretanien (8)
 6. Sverige Sverige (7)
 7. Cameroun Cameroun (2)
 8. Algeriet Algeriet (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Egypten Egypten (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabou rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabou efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabou er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabou er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aabou, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aabou.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabou, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabou, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abbou
 2. Abou
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Abbo
 6. Abeu
 7. Abo
 8. Aboa
 9. Aboy
 10. Abu
 11. Aubo
 12. Aabe
 13. Aaba
 14. Aabb
 15. Aboua
 16. Aboh
 17. Apou
 18. Abouo
 19. Aabi
 20. Aibu
 21. Affou
 22. Ab
 23. Aba
 24. Abao
 25. Abay
 26. Abayo
 27. Abb
 28. Abba
 29. Abbaoui
 30. Abbe
 31. Abbey
 32. Abbih
 33. Abbioui
 34. Abby
 35. Abe
 36. Abea
 37. Abee
 38. Abeo
 39. Abew
 40. Abey