Efternavn AavAt vide mere om Aav efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aav efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aav.

Aav efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aav, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aav helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aav

Se kort over efternavn Aav

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aav i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aav, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aav, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aav efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aav efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aav er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aav i verden

 1. Estland Estland (142)
 2. Nigeria Nigeria (46)
 3. Sverige Sverige (14)
 4. Finland Finland (7)
 5. Indien Indien (3)
 6. Thailand Thailand (2)
 7. Taiwan Taiwan (2)
 8. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aav rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aav efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aav er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aav er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aav gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aav, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aav.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aav, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aav, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aav kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aav, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aav eller nogle af de efternavne, der ligner Aav, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aav blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aav med en fælles rod.

 1. Aab
 2. Av
 3. Aava
 4. Aaf
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Afu
 18. Apa
 19. Apo
 20. App
 21. Auvi
 22. Ave
 23. Avi
 24. Avy
 25. Ava
 26. Auf
 27. Af
 28. Ape
 29. Ap
 30. Aabe
 31. Aaba
 32. Aabb
 33. Apu
 34. Abah
 35. Api
 36. Ahab
 37. Avu
 38. Aabi
 39. Afp