Efternavn AbayoAt vide mere om Abayo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abayo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abayo.

Abayo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abayo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abayo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abayo

Se kort over efternavn Abayo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abayo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abayo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abayo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abayo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abayo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abayo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abayo i verden

 1. Kenya Kenya (1560)
 2. Uganda Uganda (1003)
 3. Nigeria Nigeria (736)
 4. Tanzania Tanzania (326)
 5. Bolivia Bolivia (120)
 6. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (116)
 7. Cameroun Cameroun (90)
 8. Filippinerne Filippinerne (56)
 9. Benin Benin (35)
 10. Niger Niger (21)
 11. Rwanda Rwanda (16)
 12. Israel Israel (12)
 13. Argentina Argentina (8)
 14. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (8)
 15. Indonesien Indonesien (4)
 16. USA USA (3)
 17. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (2)
 18. England England (2)
 19. Sydafrika Sydafrika (1)
 20. Angola Angola (1)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Schweiz Schweiz (1)
 23. Malawi Malawi (1)
 24. Mozambique Mozambique (1)
 25. Nederlandene Nederlandene (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Polen Polen (1)
 28. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abayo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abayo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abayo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abayo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abayo gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abayo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abayo.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abayo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abayo, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abayo eller nogle af de efternavne, der ligner Abayo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abayo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abayo med en fælles rod.

 1. Abao
 2. Abay
 3. Abaya
 4. Abaye
 5. Abeyo
 6. Abaho
 7. Aba
 8. Abawi
 9. Abbo
 10. Abby
 11. Abeo
 12. Abey
 13. Abeya
 14. Abio
 15. Abo
 16. Aboy
 17. Abuy
 18. Aby
 19. Abye
 20. Apiyo
 21. Abiya
 22. Abah
 23. Aboya
 24. Apoyo
 25. Abouo
 26. Abbay
 27. Aab
 28. Aabou
 29. Aaby
 30. Ab
 31. Abb
 32. Abba
 33. Abbe
 34. Abbey
 35. Abbih
 36. Abbou
 37. Abe
 38. Abea
 39. Abee
 40. Abeu