Efternavn AafAt vide mere om Aaf efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaf efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaf.

Aaf efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaf, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaf helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaf

Se kort over efternavn Aaf

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaf i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaf, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaf, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaf efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaf efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaf er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaf i verden

 1. Letland Letland (26)
 2. Irak Irak (21)
 3. Pakistan Pakistan (21)
 4. Indonesien Indonesien (17)
 5. USA USA (16)
 6. Iran Iran (11)
 7. Yemen Yemen (9)
 8. Thailand Thailand (8)
 9. Rusland Rusland (7)
 10. Indien Indien (3)
 11. Afghanistan Afghanistan (2)
 12. Brasilien Brasilien (2)
 13. Østrig Østrig (1)
 14. Bangladesh Bangladesh (1)
 15. Canada Canada (1)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Honduras Honduras (1)
 18. Israel Israel (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 23. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaf rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaf efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaf er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaf er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaf. Dette skyldes, at efternavnet Aaf ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaf, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaf.

At afgøre om efternavnet Aaf eller nogle af de efternavne, der ligner Aaf, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaf blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaf med en fælles rod.

 1. Aab
 2. Auf
 3. Af
 4. Aav
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Affo
 18. Afu
 19. Apa
 20. Apo
 21. App
 22. Av
 23. Ave
 24. Avi
 25. Avy
 26. Ava
 27. Ape
 28. Ap
 29. Aabe
 30. Aaba
 31. Aabb
 32. Aava
 33. Aouf
 34. Apu
 35. Abah
 36. Affi
 37. Api
 38. Ahab
 39. Awfi
 40. Ayfa