Efternavn AabyAt vide mere om Aaby efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaby efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaby.

Aaby efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaby, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaby helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaby

Se kort over efternavn Aaby

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaby i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaby, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaby, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaby efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaby efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaby er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaby i verden

 1. Danmark Danmark (409)
 2. USA USA (351)
 3. Norge Norge (296)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (54)
 5. Chile Chile (38)
 6. Sverige Sverige (10)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (9)
 8. Argentina Argentina (9)
 9. Frankrig Frankrig (9)
 10. Indien Indien (5)
 11. England England (3)
 12. Australien Australien (1)
 13. Canada Canada (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Mauretanien Mauretanien (1)
 17. Senegal Senegal (1)
 18. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaby rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaby efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaby er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaby er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aaby gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaby. Dette skyldes, at efternavnet Aaby ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaby, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaby.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aaby kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aaby, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Aab
 2. Abby
 3. Aby
 4. Aeby
 5. Auby
 6. Aabe
 7. Aaba
 8. Aabb
 9. Aabi
 10. Aabou
 11. Ab
 12. Aba
 13. Abay
 14. Abb
 15. Abba
 16. Abbe
 17. Abbey
 18. Abbo
 19. Abe
 20. Abey
 21. Abi
 22. Abo
 23. Aboy
 24. Abu
 25. Abuy
 26. Abye
 27. Aebi
 28. Auba
 29. Aube
 30. Aubi
 31. Aubo
 32. Avey
 33. Avy
 34. Ayaba
 35. Aaaba
 36. Ahba
 37. Aava
 38. Aav
 39. Aaf
 40. Ahab