Efternavn AaabaAt vide mere om Aaaba efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaaba efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaaba.

Aaaba efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaaba, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaaba helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaaba

Se kort over efternavn Aaaba

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaaba i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaaba, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaaba, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaaba efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaaba efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaaba er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaaba i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (29)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaaba rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaaba efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaaba er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaaba er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaaba. Dette skyldes, at efternavnet Aaaba ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaaba, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaaba.

 1. Ayaba
 2. Aaba
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Aba
 6. Abaya
 7. Abba
 8. Auba
 9. Ayuba
 10. Aabe
 11. Aabb
 12. Ahba
 13. Aava
 14. Ahab
 15. Aiba
 16. Aabi
 17. Aoba
 18. Apawa
 19. Aabou
 20. Ab
 21. Abao
 22. Abawi
 23. Abay
 24. Abaye
 25. Abayo
 26. Abb
 27. Abbe
 28. Abbo
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abo
 36. Aboa
 37. Abu
 38. Aby
 39. Aebi
 40. Aeby