Efternavn AbbruzziAt vide mere om Abbruzzi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbruzzi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbruzzi.

Abbruzzi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbruzzi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbruzzi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbruzzi

Se kort over efternavn Abbruzzi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbruzzi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbruzzi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbruzzi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbruzzi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbruzzi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbruzzi i verden

 1. USA USA (184)
 2. Italien Italien (103)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Frankrig Frankrig (2)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbruzzi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbruzzi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbruzzi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbruzzi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbruzzi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbruzzi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbruzzi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abbruzzi eller nogle af de efternavne, der ligner Abbruzzi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbruzzi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbruzzi med en fælles rod.

 1. Abruzzi
 2. Abbruzzo
 3. Abruzzo
 4. Abrazzi
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Apruzzo
 10. Abruzky
 11. Abrusci
 12. Abarchi
 13. Abarguez
 14. Abarquez
 15. Abarza
 16. Abarzuza
 17. Aborruza
 18. Abruzzese
 19. Aburruza
 20. Abarzua
 21. Aberski
 22. Abbarchi
 23. Abarqi
 24. Abarca
 25. Abarcas
 26. Abargues
 27. Abarkach
 28. Abarkan
 29. Abarkane
 30. Abarquero
 31. Abarques
 32. Abbruscato
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkan
 38. Aberkane
 39. Abers
 40. Abersold