Efternavn AbarcasAt vide mere om Abarcas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarcas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarcas.

Abarcas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarcas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarcas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarcas

Se kort over efternavn Abarcas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarcas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarcas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarcas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarcas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarcas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarcas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarcas i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (63)
 2. Spanien Spanien (31)
 3. Venezuela Venezuela (20)
 4. USA USA (11)
 5. Chile Chile (9)
 6. Mexico Mexico (7)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Nicaragua Nicaragua (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarcas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarcas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarcas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarcas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abarcas. Dette skyldes, at efternavnet Abarcas ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abarca
 2. Abarcan
 3. Abarchi
 4. Abarkan
 5. Abarza
 6. Abras
 7. Avarca
 8. Abarka
 9. Abargues
 10. Abarkach
 11. Abarkane
 12. Abarques
 13. Aberkan
 14. Abers
 15. Abreus
 16. Abrica
 17. Abris
 18. Aivaras
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. Aparcana
 22. Aparis
 23. Aberash
 24. Abu ras
 25. Aberchan
 26. Aparco
 27. Abrous
 28. Abbarchi
 29. Abarqi
 30. Abarguez
 31. Abarquez
 32. Abarzuza
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkane
 38. Aberson
 39. Abrajan
 40. Abrecht