Efternavn AbarzuaAt vide mere om Abarzua efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarzua efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarzua.

Abarzua efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarzua, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarzua helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarzua

Se kort over efternavn Abarzua

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarzua i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarzua, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarzua, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarzua efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarzua efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarzua er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarzua i verden

 1. Chile Chile (5239)
 2. Argentina Argentina (875)
 3. USA USA (68)
 4. Canada Canada (19)
 5. Brasilien Brasilien (16)
 6. Spanien Spanien (11)
 7. Tyskland Tyskland (8)
 8. Peru Peru (7)
 9. Australien Australien (5)
 10. Ecuador Ecuador (3)
 11. Sverige Sverige (3)
 12. England England (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Mexico Mexico (1)
 19. Norge Norge (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 21. Paraguay Paraguay (1)
 22. Uruguay Uruguay (1)
 23. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarzua rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarzua efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarzua er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarzua er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abarzua gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarzua, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarzua, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abarza
 2. Abarzuza
 3. Abarca
 4. Abarka
 5. Abarzúa
 6. Abarcas
 7. Abarchi
 8. Abargues
 9. Abarguez
 10. Abarkan
 11. Abarques
 12. Abarquez
 13. Aborruza
 14. Abreus
 15. Abrica
 16. Abrouk
 17. Abruza
 18. Aburruza
 19. Aburuza
 20. Avarca
 21. Abaragh
 22. Abrous
 23. Abiriga
 24. Abarqi
 25. Abarcan
 26. Abarkach
 27. Abarkane
 28. Abarquero
 29. Abbruzzi
 30. Aberegg
 31. Aberg
 32. Abergel
 33. Aberkan
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abrajan
 37. Abras
 38. Abrego
 39. Abregu
 40. Abrigo