Efternavn AbarqiAt vide mere om Abarqi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarqi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarqi.

Abarqi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarqi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarqi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarqi

Se kort over efternavn Abarqi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarqi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarqi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarqi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarqi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarqi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarqi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarqi i verden

 1. Iran Iran (3021)
 2. Belgien Belgien (1)
 3. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarqi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarqi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarqi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarqi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abarqi. Dette skyldes, at efternavnet Abarqi ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abarca
 2. Abarchi
 3. Abarza
 4. Abarka
 5. Afargi
 6. Abarcas
 7. Abarkan
 8. Abarques
 9. Abarquez
 10. Aberg
 11. Abers
 12. Abras
 13. Abris
 14. Aparici
 15. Aparisi
 16. Avarca
 17. Abarzua
 18. Abaragh
 19. Aparis
 20. Aparco
 21. Abric
 22. Aberski
 23. Abbarchi
 24. Abergo
 25. Abrazzi
 26. Abarcan
 27. Apark
 28. Aaberg
 29. Abargues
 30. Abarguez
 31. Abarkach
 32. Abarkane
 33. Abarquero
 34. Abarzuza
 35. Abbruzzi
 36. Aberegg
 37. Abergel
 38. Aberkan
 39. Aberson
 40. Abrajan