Efternavn AbbruzzoAt vide mere om Abbruzzo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbruzzo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbruzzo.

Abbruzzo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbruzzo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbruzzo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbruzzo

Se kort over efternavn Abbruzzo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbruzzo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbruzzo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbruzzo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbruzzo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbruzzo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbruzzo i verden

 1. Italien Italien (399)
 2. USA USA (45)
 3. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (31)
 4. Canada Canada (16)
 5. Argentina Argentina (7)
 6. Australien Australien (4)
 7. England England (3)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbruzzo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbruzzo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbruzzo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbruzzo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbruzzo.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbruzzo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbruzzo, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abbruzzi
 2. Abruzzo
 3. Abruzzi
 4. Apruzzo
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Abruzky
 10. Abrazzi
 11. Abarguez
 12. Abarquero
 13. Abarquez
 14. Abarza
 15. Abarzuza
 16. Abbruscato
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abrigo
 20. Abruzzese
 21. Aburruza
 22. Aparizio
 23. Abarzua
 24. Aborrezco
 25. Abergo
 26. Abriojo
 27. Abrusci
 28. Abarca
 29. Abarcas
 30. Abarchi
 31. Abargues
 32. Abarkach
 33. Abarkan
 34. Abarkane
 35. Abarques
 36. Abercorn
 37. Aberegg
 38. Aberg
 39. Abergel
 40. Aberkan