Efternavn AbbarchiAt vide mere om Abbarchi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbarchi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbarchi.

Abbarchi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbarchi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbarchi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbarchi

Se kort over efternavn Abbarchi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbarchi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbarchi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbarchi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbarchi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbarchi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbarchi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbarchi i verden

 1. Italien Italien (112)
 2. Niger Niger (4)
 3. Frankrig Frankrig (1)
 4. England England (1)
 5. Jersey Jersey (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbarchi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbarchi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbarchi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbarchi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbarchi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbarchi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbarchi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbarchi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbarchi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbarchi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abarchi
 2. Abarca
 3. Abarcas
 4. Abrach
 5. Abarqi
 6. Abarcan
 7. Abarkach
 8. Abarkan
 9. Abarza
 10. Abbruzzi
 11. Abourich
 12. Abrecht
 13. Abresch
 14. Aparici
 15. Aparisi
 16. Aubrecht
 17. Avarca
 18. Abarka
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. Aberchan
 22. Aparco
 23. Abriche
 24. Aberski
 25. Abrazzi
 26. Afargi
 27. Abrusci
 28. Aaberg
 29. Abargues
 30. Abarguez
 31. Abarkane
 32. Abarques
 33. Abarquez
 34. Abarzuza
 35. Abercorn
 36. Aberegg
 37. Aberg
 38. Abergel
 39. Aberkan
 40. Abers