Efternavn AbarkaneAt vide mere om Abarkane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abarkane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abarkane.

Abarkane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abarkane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abarkane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abarkane

Se kort over efternavn Abarkane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abarkane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abarkane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abarkane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abarkane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abarkane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abarkane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abarkane i verden

 1. Marokko Marokko (375)
 2. Spanien Spanien (70)
 3. Nederlandene Nederlandene (28)
 4. Algeriet Algeriet (8)
 5. Belgien Belgien (2)
 6. Frankrig Frankrig (2)
 7. Andorra Andorra (1)
 8. Danmark Danmark (1)
 9. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abarkane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abarkane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abarkane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abarkane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abarkane, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abarkane.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abarkane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abarkane, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abarkane eller nogle af de efternavne, der ligner Abarkane, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abarkane blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abarkane med en fælles rod.

 1. Abarkan
 2. Aberkane
 3. Abarkach
 4. Aberkan
 5. Abarka
 6. Abarcan
 7. Abarca
 8. Abarcas
 9. Abarza
 10. Abaragh
 11. Aparcana
 12. Abarchi
 13. Abargues
 14. Abarguez
 15. Abarques
 16. Abarquez
 17. Abarzuza
 18. Aberson
 19. Abrajan
 20. Abras
 21. Afrikan
 22. Afrikaner
 23. Avarca
 24. Averkamp
 25. Aversana
 26. Aversano
 27. Abrach
 28. Abarzua
 29. Aberash
 30. Aberchan
 31. Abarzúa
 32. Abriche
 33. Avarese
 34. Abarracin
 35. Abrakian
 36. Abarqi
 37. Apark
 38. Afirkal
 39. Abarquero
 40. Abbruzzi