Efternavn AbarguesAt vide mere om Abargues efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abargues efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abargues.

Abargues efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abargues, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abargues helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abargues

Se kort over efternavn Abargues

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abargues i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abargues, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abargues, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abargues efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abargues efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abargues er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abargues i verden

 1. Spanien Spanien (152)
 2. Argentina Argentina (2)
 3. Filippinerne Filippinerne (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abargues rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abargues efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abargues er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abargues er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abargues, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abargues.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abargues, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abargues, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abarguez
 2. Abarques
 3. Avargues
 4. Abarquez
 5. Abarcas
 6. Abarquero
 7. Abarzuza
 8. Abergel
 9. Abreus
 10. Abarzua
 11. Abrous
 12. Abarca
 13. Abarchi
 14. Abarkach
 15. Abarkan
 16. Abarkane
 17. Abarza
 18. Aberg
 19. Abers
 20. Aborruza
 21. Abras
 22. Abregos
 23. Abregu
 24. Abris
 25. Abrouk
 26. Abruza
 27. Aburruza
 28. Aburuza
 29. Auberge
 30. Auberger
 31. Averes
 32. Abarka
 33. Aaberge
 34. Abaragh
 35. Aparis
 36. Aborigen
 37. Abarzúa
 38. Avarese
 39. Averous
 40. Abergo