Efternavn AabergAt vide mere om Aaberg efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaberg efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaberg.

Aaberg efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaberg, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaberg helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaberg

Se kort over efternavn Aaberg

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaberg i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaberg, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaberg, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaberg efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaberg efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaberg er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaberg i verden

 1. USA USA (683)
 2. Danmark Danmark (432)
 3. Norge Norge (394)
 4. Sverige Sverige (19)
 5. Estland Estland (12)
 6. Canada Canada (10)
 7. Tyskland Tyskland (9)
 8. Australien Australien (6)
 9. England England (4)
 10. Kina Kina (2)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Finland Finland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaberg rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaberg efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaberg er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaberg er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aaberg gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aaberg. Dette skyldes, at efternavnet Aaberg ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaberg, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaberg, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aaberg eller nogle af de efternavne, der ligner Aaberg, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaberg blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaberg med en fælles rod.

 1. Aberg
 2. Aaberge
 3. Ahberg
 4. Abers
 5. Auberge
 6. åberg
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abergel
 10. Auberger
 11. Aubourg
 12. Auvers
 13. Avers
 14. Abarca
 15. Abarza
 16. Aberkan
 17. Aberson
 18. Abras
 19. Abrego
 20. Abregu
 21. Abreus
 22. Abrigo
 23. Abris
 24. Aparcero
 25. Apresa
 26. Apreza
 27. Auvergne
 28. Averes
 29. Averos
 30. Aversa
 31. Averso
 32. Avresi
 33. Abarka
 34. Aabrekke
 35. Abaragh
 36. Averko
 37. Aberash
 38. Afrej
 39. Avarese
 40. Abric