Efternavn AbbruzzeseAt vide mere om Abbruzzese efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbruzzese efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbruzzese.

Abbruzzese efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbruzzese, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbruzzese helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbruzzese

Se kort over efternavn Abbruzzese

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzese i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbruzzese, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbruzzese, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbruzzese efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbruzzese efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbruzzese er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbruzzese i verden

 1. Italien Italien (3545)
 2. USA USA (1186)
 3. Argentina Argentina (404)
 4. Canada Canada (201)
 5. Frankrig Frankrig (185)
 6. Tyskland Tyskland (55)
 7. Australien Australien (41)
 8. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (31)
 9. Brasilien Brasilien (29)
 10. Schweiz Schweiz (26)
 11. Wales Wales (26)
 12. Chile Chile (23)
 13. Venezuela Venezuela (22)
 14. Luxembourg Luxembourg (21)
 15. England England (16)
 16. Spanien Spanien (8)
 17. Belgien Belgien (6)
 18. Østrig Østrig (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Danmark Danmark (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Skotland Skotland (1)
 23. Mexico Mexico (1)
 24. Nederlandene Nederlandene (1)
 25. New Zealand New Zealand (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Uruguay Uruguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbruzzese rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbruzzese efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbruzzese er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbruzzese er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbruzzese. Dette skyldes, at efternavnet Abbruzzese ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbruzzese, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbruzzese, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbruzzese kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbruzzese, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abruzzese
 2. Apruzzese
 3. Abbruzzi
 4. Abbruzzo
 5. Abruzzi
 6. Abruzzino
 7. Abruzzo
 8. Abargues
 9. Abarques
 10. Abbruscato
 11. Abruza
 12. Aburuza
 13. Apruzzo
 14. Abarizketa
 15. Abruzky
 16. Avarese
 17. Abrazzi
 18. Abarcas
 19. Abarguez
 20. Abarkane
 21. Abarquero
 22. Abarquez
 23. Abarza
 24. Abarzuza
 25. Aberegg
 26. Abergel
 27. Aberkane
 28. Abers
 29. Aborruza
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abresch
 35. Abreus
 36. Abris
 37. Abrisketa
 38. Abruscato
 39. Aburquerque
 40. Aburruza