Efternavn AbaraghAt vide mere om Abaragh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaragh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaragh.

Abaragh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaragh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaragh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaragh

Se kort over efternavn Abaragh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaragh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaragh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaragh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaragh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaragh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaragh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaragh i verden

 1. Marokko Marokko (1704)
 2. Mauretanien Mauretanien (16)
 3. Belgien Belgien (9)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. Niger Niger (1)
 7. Thailand Thailand (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaragh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaragh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaragh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaragh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaragh. Dette skyldes, at efternavnet Abaragh ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaragh, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaragh.

At afgøre om efternavnet Abaragh eller nogle af de efternavne, der ligner Abaragh, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abaragh blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abaragh med en fælles rod.

 1. Abarkach
 2. Abrach
 3. Aberash
 4. Abarca
 5. Abarcas
 6. Abarchi
 7. Abarkan
 8. Abarkane
 9. Abarza
 10. Aberegg
 11. Aberg
 12. Abras
 13. Abrego
 14. Abregu
 15. Abrigo
 16. Abarka
 17. Abarzua
 18. Ahabrach
 19. Abiriga
 20. Abergo
 21. Abourageh
 22. Afargi
 23. Abarqi
 24. Abarcan
 25. Aaberg
 26. Abargues
 27. Abarguez
 28. Abarques
 29. Abarquez
 30. Abarzuza
 31. Abergel
 32. Aberkan
 33. Aberkane
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abourich
 37. Abrajan
 38. Abrecht
 39. Abregos
 40. Abresch