Efternavn AbajjiouAt vide mere om Abajjiou efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abajjiou efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abajjiou.

Abajjiou efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abajjiou, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abajjiou helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abajjiou

Se kort over efternavn Abajjiou

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abajjiou i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abajjiou, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abajjiou, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abajjiou efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abajjiou efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abajjiou er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abajjiou i verden

 1. Belgien Belgien (8)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abajjiou rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abajjiou efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abajjiou er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abajjiou er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abajjiou, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abajjiou, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abagiu
 2. Abajo
 3. Abjayou
 4. Abacho
 5. Abaco
 6. Abaiga
 7. Abakouy
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abassi
 11. Abazi
 12. Abjo
 13. Absou
 14. Abichou
 15. Abikou
 16. Abaqi
 17. Abaj
 18. Abachi
 19. Abaisa
 20. Abajah
 21. Abaga
 22. Abas
 23. Abass
 24. Abaz
 25. Abaza
 26. Abbaco
 27. Abbasi
 28. Abbassi
 29. Abbazia
 30. Abbis
 31. Abecia
 32. Abego
 33. Abeiza
 34. Abeja
 35. Abeos
 36. Abeso
 37. Abezia
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiego