Efternavn AßAt vide mere om efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet .

efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder , der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet

Se kort over efternavn Aß

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet , så vi kan få præcise oplysninger om alle de , som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest i verden

 1. Tyskland Tyskland (41)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aß gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aß, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aß.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aß, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aß, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aß eller nogle af de efternavne, der ligner Aß, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aß blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aß med en fælles rod.

 1. Aab
 2. Ab
 3. Aba
 4. Abb
 5. Abe
 6. Abi
 7. Abo
 8. Abu
 9. Aby
 10. Afu
 11. Apa
 12. Apo
 13. App
 14. Av
 15. Ave
 16. Avi
 17. Avy
 18. Ava
 19. Auf
 20. Af
 21. Ape
 22. Ap
 23. Aav
 24. Aaf
 25. Apu
 26. Api
 27. Avu
 28. Aap
 29. Abé
 30. Afp
 31. Apy
 32. Avo
 33. Aaby
 34. Abao
 35. Abay
 36. Abba
 37. Abbe
 38. Abbo
 39. Abby
 40. Abea