Efternavn AbebawAt vide mere om Abebaw efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abebaw efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abebaw.

Abebaw efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abebaw, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abebaw helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abebaw

Se kort over efternavn Abebaw

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abebaw i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abebaw, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abebaw, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abebaw efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abebaw efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abebaw er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abebaw i verden

 1. Etiopien Etiopien (89826)
 2. USA USA (23)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Tyskland Tyskland (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Danmark Danmark (1)
 8. England England (1)
 9. Island Island (1)
 10. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abebaw rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abebaw efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abebaw er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abebaw er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abebaw. Dette skyldes, at efternavnet Abebaw ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abebaw, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abebaw, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abebaw kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abebaw, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abeba
 2. Abebew
 3. Abebe
 4. Ababa
 5. Abiba
 6. Aboba
 7. Ababei
 8. Ababii
 9. Ababou
 10. Abibou
 11. Abiva
 12. Abouba
 13. Abubu
 14. Abib
 15. Ababi
 16. Ababio
 17. Ababiy
 18. Abieva
 19. Aveva
 20. Abayba
 21. Abubo
 22. Ababu
 23. Abayev
 24. Apap
 25. Afeef
 26. Aviva
 27. Afaf
 28. Abbubu
 29. Afifa
 30. Abiyev
 31. Abiyeva
 32. Abuov
 33. Abuova
 34. Aboubo
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Afeefa
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Apabe