Efternavn AbabuAt vide mere om Ababu efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababu efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababu.

Ababu efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababu, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababu helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababu

Se kort over efternavn Ababu

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababu i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababu, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababu, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababu efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababu efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababu er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababu i verden

 1. Etiopien Etiopien (23664)
 2. Kenya Kenya (982)
 3. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (171)
 4. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (38)
 5. Nigeria Nigeria (37)
 6. Indien Indien (27)
 7. USA USA (14)
 8. Cameroun Cameroun (13)
 9. England England (4)
 10. Uganda Uganda (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Ghana Ghana (1)
 14. Island Island (1)
 15. Norge Norge (1)
 16. Filippinerne Filippinerne (1)
 17. Rusland Rusland (1)
 18. Rwanda Rwanda (1)
 19. Sydsudan Sydsudan (1)
 20. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababu rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababu efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababu er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababu er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Ababu gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ababu kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ababu, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Ababou
 2. Abubu
 3. Ababa
 4. Ababi
 5. Ababei
 6. Ababii
 7. Abebe
 8. Abibou
 9. Abbubu
 10. Abib
 11. Ababio
 12. Ababiy
 13. Abiba
 14. Abaev
 15. Abeba
 16. Aboba
 17. Abayba
 18. Apabe
 19. Abubo
 20. Abayev
 21. Abiva
 22. Apap
 23. Abouba
 24. Afaf
 25. Abuov
 26. Aboubo
 27. Abebaw
 28. Aboub
 29. Abebew
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Afif
 33. Afifi
 34. Aipov
 35. Aviv
 36. Afeef
 37. Aviva
 38. Afifa
 39. Abiyev
 40. Abuova