Efternavn AbabeiAt vide mere om Ababei efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababei efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababei.

Ababei efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababei, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababei helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababei

Se kort over efternavn Ababei

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababei i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababei, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababei, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababei efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababei efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababei er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababei i verden

 1. Rumænien Rumænien (4726)
 2. Moldova Moldova (175)
 3. Spanien Spanien (88)
 4. Italien Italien (24)
 5. Canada Canada (19)
 6. Tyskland Tyskland (9)
 7. USA USA (8)
 8. Sverige Sverige (7)
 9. Nederlandene Nederlandene (6)
 10. Frankrig Frankrig (5)
 11. Finland Finland (4)
 12. England England (3)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Nordirland Nordirland (1)
 15. Grækenland Grækenland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Norge Norge (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababei rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababei efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababei er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababei er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ababei, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ababei, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababou
 4. Abayev
 5. Abebe
 6. Ababa
 7. Ababio
 8. Ababiy
 9. Abaev
 10. Abebew
 11. Apabe
 12. Ababu
 13. Abibou
 14. Apopei
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiba
 19. Abeba
 20. Abebaw
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Abubo
 24. Aafif
 25. Abboubi
 26. Abiva
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Abouba
 30. Afeef
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyeva
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Aboub
 40. Apovi