Efternavn AbabouAt vide mere om Ababou efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababou efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababou.

Ababou efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababou, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababou helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababou

Se kort over efternavn Ababou

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababou i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababou, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababou, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababou efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababou efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababou er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababou i verden

 1. Marokko Marokko (4836)
 2. Algeriet Algeriet (2011)
 3. Spanien Spanien (135)
 4. Frankrig Frankrig (55)
 5. Nederlandene Nederlandene (19)
 6. Tyskland Tyskland (8)
 7. Benin Benin (4)
 8. Niger Niger (4)
 9. USA USA (4)
 10. Sverige Sverige (3)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Cameroun Cameroun (2)
 13. Oman Oman (2)
 14. Canada Canada (1)
 15. England England (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababou rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababou efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababou er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababou er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Ababou gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ababou, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ababou, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ababou kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ababou, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abibou
 2. Ababu
 3. Ababei
 4. Ababii
 5. Abubu
 6. Ababa
 7. Ababi
 8. Ababio
 9. Ababiy
 10. Abubo
 11. Abayev
 12. Abboubi
 13. Abebe
 14. Abbubu
 15. Abib
 16. Abuov
 17. Aboubo
 18. Abiba
 19. Abaev
 20. Abeba
 21. Ayubov
 22. Abebaw
 23. Aboub
 24. Abebew
 25. Aboba
 26. Abayba
 27. Apabe
 28. Aafif
 29. Abiva
 30. Aipov
 31. Apap
 32. Abouba
 33. Afaf
 34. Afoufou
 35. Abiyev
 36. Ayyubov
 37. Abuova
 38. Appavoo
 39. Ayubova
 40. Abieva