Efternavn AbabiAt vide mere om Ababi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababi.

Ababi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababi

Se kort over efternavn Ababi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababi i verden

 1. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (547)
 2. Moldova Moldova (336)
 3. Rumænien Rumænien (302)
 4. Nigeria Nigeria (139)
 5. Iran Iran (45)
 6. Rusland Rusland (38)
 7. Etiopien Etiopien (25)
 8. Filippinerne Filippinerne (11)
 9. Indien Indien (8)
 10. Niger Niger (6)
 11. Kina Kina (3)
 12. Taiwan Taiwan (3)
 13. Transnistrien Transnistrien (2)
 14. Afghanistan Afghanistan (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Monaco Monaco (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Pakistan Pakistan (1)
 21. Tanzania Tanzania (1)
 22. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Ababi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Ababi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Ababei
 2. Ababii
 3. Ababa
 4. Ababio
 5. Ababiy
 6. Ababu
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Abubu
 10. Abib
 11. Abiba
 12. Abaev
 13. Abeba
 14. Aboba
 15. Abayba
 16. Apabe
 17. Abubo
 18. Aafif
 19. Abayev
 20. Abboubi
 21. Abibou
 22. Abiva
 23. Afifi
 24. Apap
 25. Abouba
 26. Afaf
 27. Abbubu
 28. Abuov
 29. Aboubo
 30. Abebaw
 31. Aboub
 32. Abebew
 33. Apovi
 34. Afif
 35. Aipov
 36. Apopei
 37. Aviv
 38. Afeef
 39. Aviva
 40. Afifa