Efternavn AbaybaAt vide mere om Abayba efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abayba efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abayba.

Abayba efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abayba, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abayba helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abayba

Se kort over efternavn Abayba

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abayba i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abayba, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abayba, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abayba efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abayba efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abayba er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abayba i verden

 1. Niger Niger (8)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abayba rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abayba efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abayba er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abayba er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abayba, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abayba.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abayba kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abayba, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Ababa
 2. Abayev
 3. Abouba
 4. Ababi
 5. Abiba
 6. Abeba
 7. Aboba
 8. Ababu
 9. Ababei
 10. Ababii
 11. Ababou
 12. Abebe
 13. Abiva
 14. Abbubu
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiyeva
 19. Ababio
 20. Abuova
 21. Aboubo
 22. Ababiy
 23. Abaev
 24. Abebaw
 25. Abieva
 26. Aboub
 27. Aboupa
 28. Apabe
 29. Abubo
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Abibou
 33. Apap
 34. Aviva
 35. Afaf
 36. Afifa
 37. Abuov
 38. Aviyv
 39. Afeefa
 40. Abebew