Efternavn AbabiiAt vide mere om Ababii efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababii efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababii.

Ababii efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababii, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababii helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababii

Se kort over efternavn Ababii

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababii i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababii, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababii, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababii efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababii efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababii er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababii i verden

 1. Moldova Moldova (1973)
 2. Rumænien Rumænien (155)
 3. Spanien Spanien (12)
 4. Schweiz Schweiz (10)
 5. Rusland Rusland (10)
 6. Canada Canada (9)
 7. Transnistrien Transnistrien (6)
 8. Italien Italien (5)
 9. Frankrig Frankrig (3)
 10. Grækenland Grækenland (1)
 11. Japan Japan (1)
 12. Portugal Portugal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababii rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababii efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababii er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababii er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Ababii gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Ababii, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Ababii.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Ababii kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Ababii, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Ababei
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababiy
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Apopei
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub