Efternavn AbayevAt vide mere om Abayev efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abayev efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abayev.

Abayev efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abayev, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abayev helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abayev

Se kort over efternavn Abayev

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abayev i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abayev, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abayev, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abayev efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abayev efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abayev er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abayev i verden

 1. Turkmenistan Turkmenistan (984)
 2. Usbekistan Usbekistan (945)
 3. Israel Israel (376)
 4. USA USA (239)
 5. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (190)
 6. Kasakhstan Kasakhstan (136)
 7. Rusland Rusland (10)
 8. Frankrig Frankrig (7)
 9. Hviderusland Hviderusland (3)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. England England (1)
 13. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 14. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abayev rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abayev efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abayev er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abayev er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abayev gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abayev. Dette skyldes, at efternavnet Abayev ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abayev, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abayev.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abayev, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abayev, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abayev kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abayev, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abayev eller nogle af de efternavne, der ligner Abayev, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abayev blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abayev med en fælles rod.

 1. Abiyev
 2. Abaev
 3. Ababei
 4. Abiyeva
 5. Abayba
 6. Ababii
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Ababa
 10. Ababi
 11. Abuov
 12. Ababio
 13. Ababiy
 14. Aviyv
 15. Abieva
 16. Abebew
 17. Apabe
 18. Ababu
 19. Aafif
 20. Abibou
 21. Abiva
 22. Aipov
 23. Apap
 24. Apopei
 25. Aviv
 26. Abouba
 27. Afeef
 28. Afaf
 29. Abbubu
 30. Abubu
 31. Abib
 32. Abuova
 33. Aboubo
 34. Abiba
 35. Abeba
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Aboba