Efternavn AbabiyAt vide mere om Ababiy efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ababiy efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ababiy.

Ababiy efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ababiy, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ababiy helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ababiy

Se kort over efternavn Ababiy

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ababiy i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ababiy, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ababiy, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ababiy efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ababiy efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ababiy er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ababiy i verden

 1. Rusland Rusland (225)
 2. Transnistrien Transnistrien (105)
 3. Moldova Moldova (38)
 4. USA USA (9)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (5)
 6. Bulgarien Bulgarien (1)
 7. Hviderusland Hviderusland (1)
 8. Rumænien Rumænien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ababiy rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ababiy efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ababiy er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ababiy er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Ababiy. Dette skyldes, at efternavnet Ababiy ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Ababiy, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Ababiy.

At afgøre om efternavnet Ababiy eller nogle af de efternavne, der ligner Ababiy, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Ababiy blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Ababiy med en fælles rod.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Aviv
 29. Abouba
 30. Afaf
 31. Abbubu
 32. Abiyev
 33. Abuov
 34. Abuova
 35. Aboubo
 36. Ayubov
 37. Aviyv
 38. Aviyviy
 39. Abieva
 40. Affif