Efternavn AbéAt vide mere om Abé efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abé efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abé.

Abé efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abé, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abé helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abé

Se kort over efternavn Abé

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abé i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abé, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abé, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abé efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abé efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abé er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abé i verden

 1. Belgien Belgien (22)
 2. Schweiz Schweiz (13)
 3. Tyskland Tyskland (11)
 4. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (3)
 5. USA USA (2)
 6. Angola Angola (1)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Chile Chile (1)
 10. Japan Japan (1)
 11. Mauretanien Mauretanien (1)
 12. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abé rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abé efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abé er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abé er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abé gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abé. Dette skyldes, at efternavnet Abé ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abé, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abé.

 1. Aubé
 2. Ab
 3. Aba
 4. Abao
 5. Abay
 6. Abb
 7. Abba
 8. Abbe
 9. Abbo
 10. Abby
 11. Abe
 12. Abea
 13. Abee
 14. Abeo
 15. Abeu
 16. Abew
 17. Abey
 18. Abi
 19. Abia
 20. Abio
 21. Abo
 22. Aboa
 23. Abou
 24. Aboy
 25. Abu
 26. Abuy
 27. Aby
 28. Abye
 29. Abah
 30. Aboh
 31. Abuh
 32. Abbà
 33. Aab
 34. Aabou
 35. Aaby
 36. Abawi
 37. Abaya
 38. Abaye
 39. Abayo