Efternavn AbbàAt vide mere om Abbà efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbà efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbà.

Abbà efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbà, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbà helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbà

Se kort over efternavn Abbà

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbà i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbà, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbà, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbà efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbà efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbà er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbà i verden

 1. Italien Italien (124)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbà rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbà efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbà er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbà er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbà gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbà. Dette skyldes, at efternavnet Abbà ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbà, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbà.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbà, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbà, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbà kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbà, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abb
 2. Abba
 3. Abbe
 4. Abbey
 5. Abbih
 6. Abbo
 7. Abbou
 8. Abby
 9. Aubé
 10. Abbia
 11. Abé
 12. Abbay
 13. Abbie
 14. Aab
 15. Aabou
 16. Aaby
 17. Ab
 18. Aba
 19. Abao
 20. Abawi
 21. Abay
 22. Abaya
 23. Abaye
 24. Abayo
 25. Abe
 26. Abea
 27. Abee
 28. Abeo
 29. Abeu
 30. Abew
 31. Abey
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abio
 36. Abo
 37. Aboa
 38. Abou
 39. Aboy
 40. Abu