Efternavn AabedAt vide mere om Aabed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aabed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aabed.

Aabed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aabed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aabed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aabed

Se kort over efternavn Aabed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aabed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aabed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aabed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aabed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aabed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aabed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aabed i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (994)
 2. Egypten Egypten (824)
 3. Iran Iran (219)
 4. Bahrain Bahrain (73)
 5. Indien Indien (43)
 6. Mauretanien Mauretanien (13)
 7. USA USA (11)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (10)
 9. Canada Canada (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Rusland Rusland (6)
 12. Jordan Jordan (5)
 13. Algeriet Algeriet (4)
 14. Israel Israel (4)
 15. Syrien Syrien (4)
 16. Oman Oman (3)
 17. England England (2)
 18. Tunesien Tunesien (1)
 19. Sydafrika Sydafrika (1)
 20. Afghanistan Afghanistan (1)
 21. Brasilien Brasilien (1)
 22. Etiopien Etiopien (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Kuwait Kuwait (1)
 25. Libanon Libanon (1)
 26. Marokko Marokko (1)
 27. Malaysia Malaysia (1)
 28. Pakistan Pakistan (1)
 29. Rumænien Rumænien (1)
 30. Sudan Sudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aabed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aabed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aabed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aabed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aabed gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aabed, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aabed, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aabed kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aabed, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Aabed eller nogle af de efternavne, der ligner Aabed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aabed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aabed med en fælles rod.

 1. Aabid
 2. Abed
 3. Aabedi
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Aaboud
 7. Aafedt
 8. Abad
 9. Abbad
 10. Abd
 11. Abedi
 12. Abeid
 13. Abet
 14. Abid
 15. Abud
 16. Abeed
 17. Aabade
 18. Abbud
 19. Abied
 20. Abbet
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abady
 25. Abaid
 26. Abat
 27. Abate
 28. Abbadi
 29. Abbett
 30. Abbot
 31. Abboud
 32. Abdi
 33. Abdo
 34. Abdu
 35. Abdy
 36. Abeidi
 37. Abete
 38. Abeti
 39. Abida
 40. Abide