Efternavn AbbiaAt vide mere om Abbia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbia.

Abbia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbia

Se kort over efternavn Abbia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbia i verden

 1. Italien Italien (34)
 2. Sydafrika Sydafrika (8)
 3. Algeriet Algeriet (5)
 4. Nigeria Nigeria (5)
 5. Cameroun Cameroun (4)
 6. USA USA (2)
 7. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 8. Ghana Ghana (1)
 9. Liberia Liberia (1)
 10. Niger Niger (1)
 11. Sudan Sudan (1)
 12. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbia gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbia. Dette skyldes, at efternavnet Abbia ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbia.

At afgøre om efternavnet Abbia eller nogle af de efternavne, der ligner Abbia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbia med en fælles rod.

 1. Abba
 2. Abbih
 3. Abia
 4. Aubia
 5. Abbie
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abb
 9. Abbe
 10. Abbey
 11. Abbo
 12. Abbou
 13. Abby
 14. Abea
 15. Abeya
 16. Abi
 17. Abio
 18. Aboa
 19. Aebi
 20. Afia
 21. Apia
 22. Auba
 23. Aubi
 24. Avia
 25. Aaba
 26. Ahba
 27. Aboua
 28. Abiya
 29. Appia
 30. Aboya
 31. Aiba
 32. Abbà
 33. Abiih
 34. Aybi
 35. Aabi
 36. Aoba
 37. Abbay
 38. Aab
 39. Aabou
 40. Aaby