Efternavn AbaidiaAt vide mere om Abaidia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaidia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaidia.

Abaidia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaidia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaidia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaidia

Se kort over efternavn Abaidia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaidia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaidia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaidia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaidia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaidia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaidia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaidia i verden

 1. Algeriet Algeriet (4343)
 2. Frankrig Frankrig (178)
 3. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (13)
 4. Belgien Belgien (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunesien Tunesien (4)
 7. Canada Canada (1)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 10. England England (1)
 11. Rusland Rusland (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaidia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaidia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaidia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaidia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaidia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaidia.

 1. Abadia
 2. Abaida
 3. Abada
 4. Abadi
 5. Abadie
 6. Abadio
 7. Abaid
 8. Abaitua
 9. Abeidi
 10. Abida
 11. Abidi
 12. Abitia
 13. Abeitia
 14. Aabida
 15. Aabidi
 16. Abad
 17. Abade
 18. Abady
 19. Abaito
 20. Abata
 21. Abati
 22. Abbadi
 23. Abbadie
 24. Abdi
 25. Abedi
 26. Abeid
 27. Abeita
 28. Abeitua
 29. Abeytia
 30. Abid
 31. Abide
 32. Abieta
 33. Aboudi
 34. Apoitia
 35. Avitia
 36. Abda
 37. Apaita
 38. Apatia
 39. Apidi
 40. Apaid