Efternavn AbdeyAt vide mere om Abdey efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdey efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdey.

Abdey efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdey, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdey helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdey

Se kort over efternavn Abdey

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdey i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdey, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdey, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdey efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdey efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdey er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdey i verden

 1. England England (41)
 2. Canada Canada (11)
 3. USA USA (10)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (6)
 5. Etiopien Etiopien (4)
 6. Niger Niger (3)
 7. Nicaragua Nicaragua (2)
 8. Sydafrika Sydafrika (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Skotland Skotland (1)
 11. Indonesien Indonesien (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdey rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdey efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdey er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdey er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdey gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdey. Dette skyldes, at efternavnet Abdey ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdey, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdey, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdey eller nogle af de efternavne, der ligner Abdey, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdey blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdey med en fælles rod.

 1. Abdy
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abady
 7. Abd
 8. Abdi
 9. Abdo
 10. Abdoo
 11. Abdou
 12. Abdow
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abtoy
 19. Abeed
 20. Abdii
 21. Abudeye
 22. Avdei
 23. Abdiu
 24. Abied
 25. Abudei
 26. Abbet
 27. Abdie
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abadi
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad