Efternavn AbbouchAt vide mere om Abbouch efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbouch efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbouch.

Abbouch efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbouch, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbouch helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbouch

Se kort over efternavn Abbouch

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbouch i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbouch, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbouch, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbouch efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbouch efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbouch er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbouch i verden

 1. Marokko Marokko (375)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. Canada Canada (1)
 4. Spanien Spanien (1)
 5. Nederlandene Nederlandene (1)
 6. Syrien Syrien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbouch rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbouch efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbouch er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbouch er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbouch. Dette skyldes, at efternavnet Abbouch ofte har gennemgået mutationer.

 1. Ahbouch
 2. Abouch
 3. Abouche
 4. Abbaco
 5. Absou
 6. Abucha
 7. Aubach
 8. Auboux
 9. Abich
 10. Abbic
 11. Abbaci
 12. Abouke
 13. Abbache
 14. Abacho
 15. Abaco
 16. Abakouy
 17. Abbas
 18. Abbasi
 19. Abbass
 20. Abbassi
 21. Abbazia
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeck
 26. Abegue
 27. Abeos
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abiuso
 31. Abjo
 32. Abogo
 33. Abos
 34. Aboussi
 35. Aboza
 36. Abueg
 37. Abuja
 38. Aubac
 39. Abaca
 40. Abasca