Efternavn AballiAt vide mere om Aballi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aballi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aballi.

Aballi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aballi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aballi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aballi

Se kort over efternavn Aballi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aballi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aballi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aballi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aballi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aballi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aballi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aballi i verden

 1. Cuba Cuba (524)
 2. USA USA (120)
 3. Guatemala Guatemala (79)
 4. Nigeria Nigeria (18)
 5. Argentina Argentina (15)
 6. Spanien Spanien (13)
 7. Mexico Mexico (10)
 8. Benin Benin (8)
 9. Norge Norge (6)
 10. Peru Peru (5)
 11. Filippinerne Filippinerne (5)
 12. Niger Niger (3)
 13. Israel Israel (2)
 14. Cameroun Cameroun (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Indien Indien (1)
 17. Irak Irak (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aballi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aballi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aballi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aballi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aballi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aballi.

At afgøre om efternavnet Aballi eller nogle af de efternavne, der ligner Aballi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aballi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aballi med en fælles rod.

 1. Aballe
 2. Aballo
 3. Abelli
 4. Abolli
 5. Avalli
 6. Abali
 7. Aballai
 8. Abal
 9. Abala
 10. Abaleo
 11. Abalia
 12. Aballay
 13. Abalo
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abello
 17. Abelly
 18. Abfall
 19. Abilla
 20. Aboli
 21. Abollo
 22. Abuali
 23. Abuli
 24. Avalle
 25. Avelli
 26. Abulai
 27. Abulla
 28. Abeli
 29. Aballea
 30. Abaille
 31. Abaela
 32. Abbaali
 33. Abeal
 34. Abeel
 35. Abeele
 36. Abeilla
 37. Abeille
 38. Abel
 39. Abela
 40. Abele