Efternavn AballoAt vide mere om Aballo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aballo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aballo.

Aballo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aballo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aballo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aballo

Se kort over efternavn Aballo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aballo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aballo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aballo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aballo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aballo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aballo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aballo i verden

 1. Benin Benin (7058)
 2. Uganda Uganda (327)
 3. Nigeria Nigeria (106)
 4. USA USA (98)
 5. Brasilien Brasilien (40)
 6. Niger Niger (34)
 7. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (28)
 8. Liberia Liberia (17)
 9. Burkina Faso Burkina Faso (5)
 10. Filippinerne Filippinerne (5)
 11. Gabon Gabon (4)
 12. Frankrig Frankrig (3)
 13. Italien Italien (3)
 14. Argentina Argentina (1)
 15. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 16. Cameroun Cameroun (1)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Etiopien Etiopien (1)
 19. Ghana Ghana (1)
 20. Malawi Malawi (1)
 21. Togo Togo (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aballo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aballo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aballo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aballo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aballo, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aballo.

At afgøre om efternavnet Aballo eller nogle af de efternavne, der ligner Aballo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aballo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aballo med en fælles rod.

 1. Abaleo
 2. Aballe
 3. Aballi
 4. Abalo
 5. Abello
 6. Abollo
 7. Abal
 8. Abala
 9. Abalia
 10. Aballay
 11. Abelho
 12. Abell
 13. Abella
 14. Abelli
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abfall
 18. Abilio
 19. Abilla
 20. Ablao
 21. Abolli
 22. Abuelo
 23. Apollo
 24. Avalle
 25. Avalli
 26. Avalo
 27. Avello
 28. Abelio
 29. Abulla
 30. Ablo
 31. Abali
 32. Aballea
 33. Abaille
 34. Abolo
 35. Aballai
 36. Apillo
 37. Abaela
 38. Abeal
 39. Abeel
 40. Abeele